JuwelOrgone
JuwelOrgone
🧑 Wat een kleine krachtige orgone is dit toch. Vol energie, kijk maar naar de belletjes. Deze is in afstemming gemaakt en is een orgone voor transformatie. Hij staat voor het loslaten van oude pijnen en het begrijpen waar deze vandaan kwamen. De orgone helpt je om je innerlijke kind te laten ontwaken en je creatieve gaven te ondersteunen. 🧑 Ben jij ook klaar om vanuit je krachtige zelf te leven en denk je dat een orgone kan helpen? Stuur me dan een berichtje.
JuwelOrgone
JuwelOrgone
Hier is het resultaat van een eerder bericht. Het hart dat centraal staat in huis met de individuele orgonites voor elk familielid. Orgonites zetten energie in beweging. Raken de pijnpunten in je waaraan gewerkt moet worden. Zoals deze serie is opgezet, zal er in het begin veel reuring zijn. En niet altijd makkelijk. Maar ik weet dat deze familie dit aankan, omdat dit helingsproces uit de diepte van hun harten komt.
JuwelOrgone
JuwelOrgone
Hoe lang duurt een afstemming en het uitzoeken van de stenen? Mmm dat ligt eraan... Maar vandaag kan ik zeggen: minder dan 20 seconden voor de afstemming van vandaag!

Het verzoek kwam om voor iemand een orgone te maken. Ik zei: natuurlijk, stuur de gegevens maar, dan laat ik je het wel weten. Nou de gidsen hadden een ander idee, want voordat ik de gegevens kreeg, voelde ik van alles in mijn lichaam en hoofd. Ik kon moeilijk ademen en voelde een druk op het thymus chakra . Ik liep van de keuken naar de kamer, keek in een schaal met stenen en voordat ik het wist had ik alles al. De dankbaarheid van de gidsen was groot. πŸ’šπŸ™πŸ’š
JuwelOrgone
JuwelOrgone
Onderstaande stenen zijn gekozen voor een familie orgone die in verbinding zal gaan staan met 5 individuele orgones. De afstemming was niet alleen intensief maar ook heel bijzonder. Nadat alle stenen waren uitgekozen, begon ik ontzettend te huilen. Dit waren tranen van blijdschap. De gidsen van deze personen op wie ik afgestemd had waren zo blij. Het woord dat bij mij binnenkwam was: Eindelijk! πŸ™πŸ’œπŸ™
JuwelOrgone
JuwelOrgone
πŸ’š De reactie nadat deze prachtige skull arriveerde: Heel veel dank voor je mooie lichtwezen. Zij brengt me nu al zoveel moois.. Ze heeft een prachtige en hele bijzondere, zachte energie waardoor ik haar steeds wil vasthouden... A match made in the universe. πŸ’šπŸ™πŸ’š
JuwelOrgone
JuwelOrgone
πŸ’› Een hartje dat rust en ontspanning brengt. Vertouwen geeft, je met de aarde verankert, terwijl je toch in verbinding staat met de gouden straal. Een orgone voor de zonnevlecht die zorgt voor evenwicht en geduld. In opdracht gemaakt voor een Lemurische ziel. De volgende stenen zijn gebruikt: Lemurian citrien, amber, mookaite en tijgeroog. πŸ’›
Nieuws
 • 18
 • 0
 • 28
 • 1
 • 22
 • 5
 • 31
 • 2
 • 20
 • 3
 • 25
 • 2

Mijn webshop account

Winkelmand

Klant login

acht + negentien =

Wachtwoord vergeten? Nieuwe klant
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Ik ben Babs

Ik maak persoonlijke orgonites op afstemming

Nieuws
 • Open en eerlijk
 • grappig
 • eigenwijs
 • healer
 • edelsteentherapie
 • moeder van 2 (18 en 7)
 • vol liefde voor de medemens
 • dol op stenen en kleurtjes
 • lekker aards
 • gek van lezen en Tex Mex (koken en eten)
 • natuurmens
 • gewoond in Napels (ItaliΓ«) Leipzig en Erfurt (Duitsland) Dallas en Rockwall Texas (USA)
 • leeft zonder tv, magnetron en vaatwasser

Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Wat mensen zeggen

De traveler skull orgone die je voor mij hebt gemaakt helpt mij met het verhogen van mijn bewustzijn. Ben er heel blij mee en dankbaar voor!

Patricia

Ik voelde een warm welkom toen ik de draak uitpakte. Alsof ik er voor mocht gaan zorgen De naam Gaia gaat al de hele tijd door mijn hoofd maar komt ook door de cursus Sjamanisme waar deze steeds genoemd wordt. Verder voel ik nog niet veel bij de draak buiten dat ik hem erg mooi vind.

-

Zwarte draak: bij het uitpakken van de zwarte draak voelde ik angst. Ik wist voordat de draak kwam dat er nog 'iets' was wat me tegen hield en deze draak stuurde daar liefdevol maar direct naar toe. Nu ik erdoorheen ben is deze draak mijn grootste beschermer, in de energie altijd bij mij met zijn liefdevolle energie. Witroze draak: een liefdevolle, zachte energie die mij helpt bij meditatie. Ze neemt me mee op haar trilling en maakt ontvankelijk. Bij haar word ik onmiddellijk zachter.

Annette

Wij hebben inmiddels al diverse orgones van Babs. 2 grote draken, vele kleine draken,Β  het moederhart en diverse kleine hartjes en niet te vergeten 2 alienskulls (klein).De zuiverheid van deze orgones is heel bijzonder te noemen, de alienskulls passen 100% bij ons. De draken en het moederhart sluiten feilloos aan tijdens healingen. Wij zijn hier heel erg blij mee.Het moederhart neemt een bijzondere plek in. Deze blijft bij ons en de kleine hartjes die hiermee verbonden zijn, geven wij mee aan cursisten zodat de energie verbonden en zuiver blijft. Heel bijzonder!

Bart en Cathrien

De orgones die ik bij Babs aangevraagd heb, zijn volledig op mij en mijn energie afgestemd en werken ongelofelijk sterk. Ik heb een prachtige hanger met een duidelijke energie die me stevig in mijn ZIJN laat landen. Ook als ik de hanger niet om heb, maar op mijn slaapkamer heb liggen voel ik de werking. Mijn draak staat bij mijn bed en bevordert mijn contact met Arcturius. Dit gebeurt voornamelijk β€˜s nachts door prachtige dromen die mij inzicht geven. Mijn schedel gaat overal met mij naar toe om mij ook onderweg te steunen.

Rianne

Op 27 augustus jl heb ik een voor mij persoonlijk afgestemde orgone hanger van Babs Jansen ontvangen. Hierin verwerkt: Smithsoniet, Aquamarijn, Larimar en Bergkristal. Vanaf 2003 draag ik gehoorapparaten tbv hoge tonen verlies. Dit werd de laatste jaren steeds erger en ondanks apparatuur ter ondersteuning kon ik mensen slecht verstaan. 1 op 1, kleine groepjes als ook grotere groepen. Alles werd versterkt en alles galmde om mij heen. Vanaf moment 1 van dragen is dit verholpen. Heb nog steeds gehoorapparaten en extra apparatuur nodig maar ik kan gesprekken zoveel beter horen: 1 op 1, 4 personen als ook grotere gezelschappen bijv in Popkoor ik in zing. Het geeft mij zoveel meer rust en maakt dat ik meer in mijn kracht kan! staan. Daarnaast verloopt communicatie beter. Ik word nog wel met oude triggers geconfronteerd en soms best heftig: overtuigingen, maar kan over algemeen sneller ombuigen en loslaten. Ook idee dat mij hard ondersteunt in mijn gezondheid. Ben er sneller bovenop of les waar ik wel moet wezen.

Ria

De prachtige Avalon draak van Babs mogen ontvangen ik was en ben nog steeds verliefd! Wat een prachtige energie geeft deze draak mij en ons gezin. Heel bijzonder hoe deze draak duidelijk aangaf dat hij naar Friesland wilde.. Ik zelf had al een week Ik moet contact zoeken met Babs... en op een avond zocht Babs zelf contact want ze had een draak gemaakt, genaamd Avalon. Mij naam kwam duidelijk naar voren. Tsjah na wat heen en weer mailen bleek dat ik de steen die er in verwerkt is zelf had mee genomen van een reis Spanje. Dit kon geen toeval zijn! Avalon is denk ik nu een half jaar in mijn bezit en jeej wat heeft ze me al veel gebracht.. door de draak is mijn te bewandelen weg zichtbaarder geworden, heb ik een workshop werken met draken energie gevolgd en sinds een week durf ik steeds meer te geloven in mijn kunnen... in middels probeer ik mensen te helpen en kan ik pijn verlichting geven aan mensen die nu op mijn pad komen en dit nodig hebben... heel voorzichtig stapje voor stapje.. en dit alles door Avalon Babs ik ben je erg dankbaar

-

Ik heb wel het gevoel dat de orgone de scherpe kantjes er voor mij heeft afgehaald en dat ik nu beter met verschillende emoties kan omgaan

Anet

Onder de indruk van de vormgeving in combinatie met de schoonheid/pracht en kracht van de kristallen. Ze geven mij bescherming en vertrouwen En de snelle zorgvuldige afstemming en levering, ongekend.

-

Ik had geen draak bij Babs besteld, maar er verscheen een draak online, waarbij ik meteen wist dat deze precies goed was voor mijn proces toen. Later bleken er ook allemaal edelstenen in te zitten die perfect pasten. Je zou kunnen zeggen dat er samen was gewerkt voor deze bestelling zonder dat er ooit bewust een bestelling gedaan was De draak kwam in mijn leven toen ik iets aan moest gaan, wat voor mij erg spannend was, omdat het veel oud zeer uit mijn hele vroege jeugd omhoog haalde. De draak hielp mij op een zachte maar toch krachtige manier in mijn lichaam te landen en blijven, met name ook in de onderste chakra’s. Een hele welkome ondersteuning!

-

Babs heeft voor mij op afstemming een orgone Draak gecreΓ«erd. Een Gouden Zonnedraak noem ik het. Zo mooi puur en helend. Een Gouden Match noem ik het. Dank je Babs

IngridπŸ’›