Bestel hier je orgone of tinctuur op zielsafstemming.

Voor orgones op zielsafstemming kun je hieronder je gegevens invullen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om verdere details door te nemen.

Hiernaast zie je de voorbeelden van de orgones die op afstemming gemaakt worden.

Wat ik van je nodig heb is het volgende:

Volledige naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Geboorte datum (verplicht)

Naar deze orgone gaat mijn keuze:

Opmerking of vraag

Omdat ik op afstemming werk, kan het gebeuren dat je keuze niet in overeenstemming is met wat mijn gidsen doorgeven. Dit zal altijd met je worden besproken voordat ik een orgone voor je creëer.

Ik creëer de meeste orgones op zielsafstemming. Je hoeft niet bij mij langs te komen en je hoeft ook je problemen en zorgen niet met mij te delen. Jouw en mijn gidsen werken samen in het universum om de juiste combinatie stenen in een specifieke vorm, zoals een cabochon, hart of draak te gieten.

De tincuren kan je alleen bestellen op afstemming. Hiervoor heb ik ook alleen je volledige naam en geboortedatum nodig.

Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming

Mijn webshop account

Winkelmand

Klant login

5 × 1 =

Wachtwoord vergeten? Nieuwe klant
Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming

Ik ben Babs

Ik maak persoonlijke orgonites op afstemming

Orgones en Tincturen op zielsafstemming
 • Open en eerlijk
 • grappig
 • eigenwijs
 • healer
 • edelsteentherapie
 • moeder van 2 (18 en 7)
 • vol liefde voor de medemens
 • dol op stenen en kleurtjes
 • lekker aards
 • gek van lezen en Tex Mex (koken en eten)
 • natuurmens
 • gewoond in Napels (Italië) Leipzig en Erfurt (Duitsland) Dallas en Rockwall Texas (USA)
 • leeft zonder tv, magnetron en vaatwasser

Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming
Orgones en Tincturen op zielsafstemming

Wat mensen zeggen

De traveler skull orgone die je voor mij hebt gemaakt helpt mij met het verhogen van mijn bewustzijn. Ben er heel blij mee en dankbaar voor!

Patricia

Ik voelde een warm welkom toen ik de draak uitpakte. Alsof ik er voor mocht gaan zorgen De naam Gaia gaat al de hele tijd door mijn hoofd maar komt ook door de cursus Sjamanisme waar deze steeds genoemd wordt. Verder voel ik nog niet veel bij de draak buiten dat ik hem erg mooi vind.

-

Zwarte draak: bij het uitpakken van de zwarte draak voelde ik angst. Ik wist voordat de draak kwam dat er nog 'iets' was wat me tegen hield en deze draak stuurde daar liefdevol maar direct naar toe. Nu ik erdoorheen ben is deze draak mijn grootste beschermer, in de energie altijd bij mij met zijn liefdevolle energie. Witroze draak: een liefdevolle, zachte energie die mij helpt bij meditatie. Ze neemt me mee op haar trilling en maakt ontvankelijk. Bij haar word ik onmiddellijk zachter.

Annette

Wij hebben inmiddels al diverse orgones van Babs. 2 grote draken, vele kleine draken,  het moederhart en diverse kleine hartjes en niet te vergeten 2 alienskulls (klein).De zuiverheid van deze orgones is heel bijzonder te noemen, de alienskulls passen 100% bij ons. De draken en het moederhart sluiten feilloos aan tijdens healingen. Wij zijn hier heel erg blij mee.Het moederhart neemt een bijzondere plek in. Deze blijft bij ons en de kleine hartjes die hiermee verbonden zijn, geven wij mee aan cursisten zodat de energie verbonden en zuiver blijft. Heel bijzonder!

Bart en Cathrien

De orgones die ik bij Babs aangevraagd heb, zijn volledig op mij en mijn energie afgestemd en werken ongelofelijk sterk. Ik heb een prachtige hanger met een duidelijke energie die me stevig in mijn ZIJN laat landen. Ook als ik de hanger niet om heb, maar op mijn slaapkamer heb liggen voel ik de werking. Mijn draak staat bij mijn bed en bevordert mijn contact met Arcturius. Dit gebeurt voornamelijk ‘s nachts door prachtige dromen die mij inzicht geven. Mijn schedel gaat overal met mij naar toe om mij ook onderweg te steunen.

Rianne

Op 27 augustus jl heb ik een voor mij persoonlijk afgestemde orgone hanger van Babs Jansen ontvangen. Hierin verwerkt: Smithsoniet, Aquamarijn, Larimar en Bergkristal. Vanaf 2003 draag ik gehoorapparaten tbv hoge tonen verlies. Dit werd de laatste jaren steeds erger en ondanks apparatuur ter ondersteuning kon ik mensen slecht verstaan. 1 op 1, kleine groepjes als ook grotere groepen. Alles werd versterkt en alles galmde om mij heen. Vanaf moment 1 van dragen is dit verholpen. Heb nog steeds gehoorapparaten en extra apparatuur nodig maar ik kan gesprekken zoveel beter horen: 1 op 1, 4 personen als ook grotere gezelschappen bijv in Popkoor ik in zing. Het geeft mij zoveel meer rust en maakt dat ik meer in mijn kracht kan! staan. Daarnaast verloopt communicatie beter. Ik word nog wel met oude triggers geconfronteerd en soms best heftig: overtuigingen, maar kan over algemeen sneller ombuigen en loslaten. Ook idee dat mij hard ondersteunt in mijn gezondheid. Ben er sneller bovenop of les waar ik wel moet wezen.

Ria

De prachtige Avalon draak van Babs mogen ontvangen ik was en ben nog steeds verliefd! Wat een prachtige energie geeft deze draak mij en ons gezin. Heel bijzonder hoe deze draak duidelijk aangaf dat hij naar Friesland wilde.. Ik zelf had al een week Ik moet contact zoeken met Babs... en op een avond zocht Babs zelf contact want ze had een draak gemaakt, genaamd Avalon. Mij naam kwam duidelijk naar voren. Tsjah na wat heen en weer mailen bleek dat ik de steen die er in verwerkt is zelf had mee genomen van een reis Spanje. Dit kon geen toeval zijn! Avalon is denk ik nu een half jaar in mijn bezit en jeej wat heeft ze me al veel gebracht.. door de draak is mijn te bewandelen weg zichtbaarder geworden, heb ik een workshop werken met draken energie gevolgd en sinds een week durf ik steeds meer te geloven in mijn kunnen... in middels probeer ik mensen te helpen en kan ik pijn verlichting geven aan mensen die nu op mijn pad komen en dit nodig hebben... heel voorzichtig stapje voor stapje.. en dit alles door Avalon Babs ik ben je erg dankbaar

-

Ik heb wel het gevoel dat de orgone de scherpe kantjes er voor mij heeft afgehaald en dat ik nu beter met verschillende emoties kan omgaan

Anet

Onder de indruk van de vormgeving in combinatie met de schoonheid/pracht en kracht van de kristallen. Ze geven mij bescherming en vertrouwen En de snelle zorgvuldige afstemming en levering, ongekend.

-

Ik had geen draak bij Babs besteld, maar er verscheen een draak online, waarbij ik meteen wist dat deze precies goed was voor mijn proces toen. Later bleken er ook allemaal edelstenen in te zitten die perfect pasten. Je zou kunnen zeggen dat er samen was gewerkt voor deze bestelling zonder dat er ooit bewust een bestelling gedaan was De draak kwam in mijn leven toen ik iets aan moest gaan, wat voor mij erg spannend was, omdat het veel oud zeer uit mijn hele vroege jeugd omhoog haalde. De draak hielp mij op een zachte maar toch krachtige manier in mijn lichaam te landen en blijven, met name ook in de onderste chakra’s. Een hele welkome ondersteuning!

-

Babs heeft voor mij op afstemming een orgone Draak gecreëerd. Een Gouden Zonnedraak noem ik het. Zo mooi puur en helend. Een Gouden Match noem ik het. Dank je Babs

Ingrid💛